Mourinho: Stopp Gerrard-sangene!

Chelsea-manager Jose Mourinho oppfordrer egne fans til å slutte å synge om Steven Gerrard foran semifinalene i ligacupen mot Liverpool.

Liverpool-kapteinen har virkelig fått høre det fra Chelsea-fansen etter at han falt i kampen mot Chelsea i vår, noe som førte til at Demba Ba scoret for Chelsea. Det var begynnelsen på slutten når det gjaldt drømmen om ligamesterskapet for Gerrard og Liverpool. Chelsea-fansen har sunget om dette hver eneste kamp denne sesongen.

- Gi Steven Gerrard den respekten han fortjener, lyder oppfordringen fra Mourinho til egne fans.

- Gerrard er en historisk spiller for Liverpool, og en historisk spiller for Premier League. En motstander jeg alltid har beundret og respektert, sier Mourinho til Mirror.

- Våre fans har en sang om ham som jeg ikke liker. Jeg liker den ikke i det hele tatt.

- Det var kanskje morsomt de par første gangene, men å synge dette om og om igjen er ikke noe vi trenger å gjøre. Spesielt ikke når det er en spiller som ham, som fortjener respekt. Vi har så mange andre sanger, så vi trenger ikke synge denne.

- Jeg elsker sitatene der Gerrard sier at han aldri i sitt liv kommer til å score mot Liverpool. Han var veldig nær å komme til Chelsea, men gjorde det ikke. Jeg har stor respekt for det.

- For meg fremstår avgjørelsen om å bli i Liverpool som riktig, for han vil alltid være en rød.

- Jeg drømte om en Chelsea-midtbane med Makelele, Lampard og Gerrard. Vi drømte om det, jeg, Mr Abramovich og Peter Kenyon. Vi gjorde alt for at det skulle bli en realitet. Det ble det nesten.

- Gerrards representanter var åpen for tanken, men Gerrard selv sa aldri til meg personlig «at jeg kommer». Aldri, aldri.

Mourinho innrømmer ellers at Luis Garcia sitt «spøkelsesmål» i semifinalen i Champions League på Anfield i 2005 fortsatt forfølger ham.

- Jeg liker å spille på Anfield. Det er vanskelig, men jeg liker det. Men jeg har også dårlige minner derfra. Det å tape en semifinale i Champions League på en scoring som aldri var over linja, det forfølger deg livet ut. Du glemmer ikke noe slikt.

- Det er fortsatt smertefullt. Og i ligacupen er det ingen mållinje-teknologi, så det kan skje igjen.