Nå snakker Sakho flytende engelsk

Liverpool-midtstopper Mamadou Sakho (25) har lagt kommunikasjonsproblemene bak seg.

– Jeg føler meg endelig lykkelig i Liverpool. Språket gjorde det vanskelig for meg, siden jeg er en sterk karakter som blir frustrert når jeg ikke klarer å uttrykke meg. Det blir enda verre hvis jeg ikke klarer å gjøre meg forstått, sier Sakho til den franske sportsavisen L'Equipe, ifølge den engelske avisen Daily Mirror.

Les også: Sakho tatt ut på landslaget

Sakho ble rådet til å snakke fransk på banen for å slippe ut energi, men det gjorde bare midtstopperen enda mer frustrert. Det var nemlig ingen lagkamerater som forsto hva han prøvde å formidle.

– Jeg sa til meg selv at det ikke kunne fortsette slik, så jeg var nødt til å lære engelsk. Det tok tid, men nå klarer jeg meg fint, sier den populære Liverpool-stopperen, skriver Daily Mirror.

Les også: Hyller Sakhos innsats for U21

Det stormet rundt Sakho etter at han forlot Anfield i sinne i forkant av Merseyside-derbyet mot Everton i september i fjor, men franskmannen har vært fast inventar på Liverpool-laget siden 2-2-kampen mot Arsenal rett før jul. 25-åringens kontante stopperspill har gjort ham svært populær på The Kop.

Sakho har spilt totalt 24 kamper for Liverpool denne sesongen, men han har bare pådratt seg to gule kort – til tross for sin tøffe og aggressive spillestil. 25-åringen er nummer fem på vår spillerbørs.

Her er sesongstatistikken for 2014/2015.