Nivå tre-lag vil redde karrieren til Balotelli

Lupa Castelli drømmer om å hente Mario Balotelli (24).

Ærespresidenten i den italienske Serie C-klubben Lupa Castelli bærer på en ambisiøs drøm: Han vil hente Liverpool-spiss Mario Balotelli (24) til klubben for å bringe karrieren hans på rett kjøl.

– Målet vårt er å hente vår venn Mario hit. Han trenger å starte på nytt, for han ser ikke ut til å trives med fotballen lenger. Fansen har vendt seg imot ham, sier Marco Amelia, ifølge Gazzetta dello Sport.

Spilte sammen

Amelia spilte sammen med Balotelli i Milan og på det italienske landslaget. Nå har keeperen trappet ned og spiller for Perugia, i tillegg til rollen som ærespresident i laget fra hjemstedet Frascati.

Les også: Angripere nærmer seg Anfield-exit

Saken fortsetter under bildet.


LITE JUBEL: Mario Balotelli (foran) og Emre Can fikk sjelden sjansen til å juble sammen forrige sesong.

Keeperveteranen lover å ringe Balotelli for å snakke om mulighetene for et klubbskifte.

– Mario kan få sjansen til å ta to steg tilbake og vise alle hva han er kapabel til. Det blir vanskelig å få det til rent økonomisk, men Mario er en fyr som kan tenne på dette prosjektet, sier Amelia.

Trente hjemme

Balotelli spilte Lega Pro-fotball for Lumezzane før overgangen til Inter i 2007. Siden har kraftspissen vært i klubber som Manchester City, Milan og Liverpool – men 24-åringen er ute i kulden på Anfield og var ikke med på sesongoppkjøringsturen til Thailand, Australia og Malaysia.

I stedet har angriperen holdt seg i form hjemme på Melwood.

Sampdoria snuste på Balotelli i en lang periode, men Genova-klubben ser nå ut til å ha slått fra seg ideen om å hente landslagsspissen. Lønnskravene blir trolig for drøye for Serie A-klubben.