Noen, men ikke mange bytter mot Rubin

Jürgen Klopp var litt ullen da han antydet hvilket lag han setter opp i morgen kveld, men det blir trolig ikke mange utskiftninger.

- Målet for Sturridge er søndag, sa Jürgen Klopp på Melwood i dag. – De andre er ikke tilgjengelig før søndag, la han også til.

Manageren bekreftet at Benteke, Firmino og Lovren hadde startet spilltrening sammen resten av troppen i år, men la til: - De er ikke aktuelle for start ennå.

Hvorvidt Sturridge, Benteke, Firmino og Lovren alle er helt ute til morgendagens kamp mot Rubin Kazan, eller om en eller flere kan bli aktuelle for en plass på benken henger derfor litt i luften.

Klopp la til at en ikke kunne rotere for mye på laget, «for eksempel på 5-6 spillere når spillerne ikke kan håndtere situasjonen, men vi kan selvsagt gjøre noen bytter og har 2-3 muligheter.»

Vi antar at de 2-3 mulighetene er Joe Allen, Jordon Ibe og Kolo Touré, som var på benken mot Tottenham sist lørdag av de mer rutinerte spillerne.

Allen vil en tro kan komme inn for Lucas Leiva, James Milner, eller Emre Can, og kanskje da helst Lucas siden en vil forvente et langt større ballinnehav mot Rubin Kazan enn mot Tottenham. Jordan Ibe kan erstatte Adam Lallana eller Philippe Coutinho, og følelsen er at Coutinho kan begynne på benken i morgen og at han heller ønskes mest mulig fresh til Southampton på søndag.

Kolo Touré kan komme inn for Martin Skrtel og Mamadou Sakho, men det kan også være at Jürgen Klopp velger å beholde sin bakre femmer, keeper Simon Mignolet inkludert.

- Vi har sette nøye på de unge spillerne under spesialtrening denne uka, og vi likte godt hva vi så, la Klopp til. – Så får vi se hvem som skal være med oss i morgen.

Det vil definitivt bli noen tenåringer i Liverpools tropp mot Rubin Kazan, men kanskje først og fremst på benken. En mulighet kan kanskje være å hvile Nathaniel Clyne, og gi scouseren Connor Randall en mulighet på høyrebacken i en kamp hvor de røde som nevnt forventes å dominere banespillet? Randall fyller for øvrig 20 år i dag.