Ny rute til Liverpool fra sentral hub

John Lennon Airport etablerer link med Amsterdam, som vil gjøre det lettere å knytte seg til og fra Liverpool for reisende verden rundt.

Fra 7.september vil selskapet Flybe tilby opp til tre turer daglig fra John Lennon Airport i Liverpool til Amsterdam Schiphol Airport. Detaljer om hvilke flyselskaper som passasjerene kan koble seg til vil bli annonsert om kort tid, melder Liverpool Echo, men det kan altså bli snakk om også selskaper som flyr fra Norge og hvor man da vil ha muligheter til å gå rett over på neste fly uten å måtte sjekke inn og ut igjen.

«Vår ambisjon er å gjøre Liverpool til en nasjonal og internasjonal destinasjon for besøkende og investorer. Veien til fremtidige markeder avhenger av våre forbindelser, slik at å gjenåpne forbindelse til Amsterdam åpner opp en vital port til fremtidig utvikling», uttaler Liverpools ordfører Joe Anderson.

«Avgjørelsen til Flybe om å linke flights som går til Amsterdam vil åpne opp for global tilgang fra og til Liverpool by.», bekrefter Andrew Cornish ved John Lennon Airport.