Nytt langt skadeopphold for Flanagan

Jon Flanagan blir ute i 6-9 måneder etter å ha gjennomgått en ny kneoperasjon. 22-åringen ble operert i London på tirsdag.

Uheldige Jon Flanagan må belage seg på et nytt lang skadeopphold. Times-journalist Tony Barrett melder at høyrebacken har gjennomgått en kneoperasjon, og må belage seg på nye 6-9 måneder på sidelinjen.

Flanagan var nylig tilbake i trening etter å ha slitt med kneproblemer hele denne sesongen, og han fikk litt spilletid i veldedighetskampen til Steven Gerrard og Jamie Carragher. Det nye skadeoppholdet til scouseren kommer svært ubeleilig for ham, da hans kontrakt med Liverpool løper ut etter denne sesongen, og han var ikke kommet til enighet med klubben om noen ny avtale ennå.

22-åringen ble operert i London på tirsdag, hvor det ble reparert ødelagt brusk i kneleddet hans, melder Paul Joyce i Daily Express.

Joyce skriver at Liverpool kommer til å tilby Flanagan en ny kontrakt, trass i denne siste operasjonen. Forsvarsspilleren ble også operert i samme kne i september.

Liverpool Echo melder at Flanagan ble operert av Andy Williams, den samme spesialisten som foretok den forrige operasjonen.

Echo melder at Liverpool-spilleren ble utskrevet fra sykehuset i går kveld. Lokalvisen melder at Flanagan nå må tilbringe åtte uker på krykker før han kan begynne opptreningen igjen.

Høyrebacken har ikke kjent smerter i kneet den siste tiden, men en scan avdekket problemene. Først håpet man at man skulle unngå en ny operasjon, men etter å ha forhørt seg med en annen lege ble man enige om å få operasjonen gjort for sikkerhets skyld.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!