Offisielt: Stevie drar etter sesongen

Liverpool bekreftet i formiddag at Steven Gerrard kommer til å forlate klubben ved sesongslutt. Spilleren selv, som beskriver valget som «det vanskeligste i livet», ønsker å returnere i fremtiden.

– Dette har vært den vanskeligste avgjørelsen i livet mitt. Det er noe både jeg og familien min har tenkt mye på over en lengre periode, sier Steven Gerrard i en pressemelding via klubbens nettsider i dag.

Kapteinen forteller videre at han avslører planen allerede nå fordi manageren og resten av laget ikke skal distraheres av diverse spekulasjoner om fremtiden hans. Gerrard legger til at han håper å kunne få være en del av de røde i fremtiden.

– Liverpool Football Club har vært en så stor del av alle livene våre så lenge at det kommer til å bli tøft å ta farvel, men jeg føler det er noe som passer best for alle, inkludert familien min og klubben.

Les også: Slik har Steven Gerrards karriere vært

– Jeg skal fortsette å spille, og selv om jeg ikke kan bekrefte hvor det blir på dette stadiet, kan jeg si at det blir et sted hvor jeg ikke spiller for en konkurrerende klubb, noe som betyr at jeg ikke kommer til å møte Liverpool, sier 34-åringen.

– Avgjørelsen min kommer av ønsket om å oppleve noe annet i karrieren og livet mitt, og jeg vil også forsikre meg om at jeg ikke kommer til å angre på noe når spillerkarrieren min etter hvert er over.

Les også: Her er våre beste Steven Gerrard-minner

Gerrard skryter av hvordan Brendan Rodgers, eierne og klubben har håndtert denne situasjonen, og han takker lagkameratene og alle i støtteapparatet for støtten de har gitt ham.

– Dette er et veldig spesielt sted å være en del av. Jeg håper og ønsker virkelig at jeg kan returnere for å hjelpe Liverpool Football Club igjen, på den måten som passer klubben best, fortsetter han.

– Noe som er viktig å påpeke, er at jeg fra nå til siste spark på ballen denne sesongen kommer jeg til å gi like mye for laget som jeg alltid har gjort.