Også Villa sliter med skader

Det er to skaderammede lag som møtes på Anfield lørdag ettermiddag, når Liverpool er vertskap for Aston Villa.

Liverpool har som kjent hele seks førstelagsspillere på skadelisten. Brendan Rodgers må definitivt klare seg uten Jordan Henderson, Christian Benteke, Dejan Lovren og Jon Flanagan mot Villa. Det er også usikkert om Roberto Firmino og Kolo Toure vil være i stand til å spille kampen.

Lovren og Firmino måtte som ut på grunn av skader under gårsdagens ligacupkamp mot Carlisle. Aston Villa fikk også en ny skade under sin ligacupkamp på tirsdag, 1-0 seieren over Birmingham. Angriperen Gabriel Agbonlahor måtte kaste inn håndkledet etter første omgang av den kampen.

Express melder at Villa-ledelsen nå venter spent på om Agbonlahor vil være i stand til å spille mot Liverpool. Manager Tim Sherwood har bekreftet at 28-åringen sliter med en muskelskade i baksiden av leggen.

Fra før regnes spissen Idrissa Gueye som svært tvilsom til kampen på Anfield. Sommerkjøpet fra Lille har blitt sendt til spesialister hjemme i Frankrike i et forsøk på å bli kvitt hamstring-problemene som har ført til at han har måttet stå over Villas tre siste kamper.

Den tidligere Barcelona-vingen Adama Traore gikk også glipp av Birmingham-kampen. Han har ikke spilt på en måned etter å ha fått en smell i ankelen.