Ojo fikk to kamper for England U18

Liverpools utlånte ving Sheyi Ojo fikk spilletid i begge privatlandskampene som England U18 spilte mot Sveits U18 i forrige uke.

Ojo spilte fra start i den første kampen, på St. George's Park på torsdag, som England vant 1-0. Han markerte seg i første omgang, hvor han bidro både med et godt innlegg, en corner som gikk i stolpen og en stor sjanse hvor han ble stoppet av sveitsernes keeper. Han hadde også en god heading som ble vippet over tverrliggeren av målvakten.

Etter pause hadde han et skudd over, før han ble byttet ut etter 64 minutter spill. Newcastles Adam Armstrong gjorde for øvrig Englands mål, tre minutter ut i annen omgang.

I den andre kampen mellom lagene, på Walsalls Banks's Stadium sist lørdag, kom klasseforskjellen på de to mannskapene mer til syne, og England vant lett 6-1. Ojo startet på innbytterbenken i denne matchen, men kom inn etter 67 minutters spill, på stillingen 4-1.

Ojo, som fyller 18 år i juni, står nå bokført med totalt 6 kamper og 2 mål for England U18 etter debuten mot Nederland sist september.