Ojo og Wilson med landslagsmål

Sheyi Ojo bidro til seier for England U19, mens Harry Wilson kom inn og scoret for Wales U21.

Ni minutter før pause sendte Ojo britene i ledelsen over Tyskland U19, melder England på sin Twitter-konto. Den utlånte Liverpool-angriperen fikk ballen av Chelsea-spiller Dominic Solanke, som gjorde et bra forarbeid, og satte inn ledermålet.

I tillegg til målscorer Ojo var Jordan Rossiter, som Premier League-debuterte mot Arsenal forrige måned, i elleveren til de unge løvene.

Stillingen sto seg til pause, men tyskerne utliknet på straffe bare to minutter ut i den andre omgangen. Solanke ga imidlertid gjestene ledelsen igjen da han rappet en slapp bakoverpasning, før Ainsley Maitland-Niles skjøt inn 3–1 på vakkert vis etter timen. Et tysk langskudd tolv minutter før slutt var ikke nok, og England vant til slutt 3–2.

Ojo og Rossiter spilte hele kampen.

Møtet med Tyskland på bortebane var den første av to privatlandskamper det engelske U19-landslaget spiller denne måneden. Kommende mandag møter de Serbia i Zagreb, noe som er en del av forberedelsene til EM-kvaliken i oktober.

Wilson-mål og seier

Samtidig havnet Harry Wilson, som er lånt ut til Crewe Alexandra frem til nyttår, i målprotokollen for Wales U21, som møtte Luxembourg borte. Tenåringen satt på benken fra start, men kom inn idet timen ble passert.

Og bare tre minutter senere doblet den lynraske vingen Wales’ ledelse.

Luxembourg klarte aldri å slå tilbake i EM-kvalifiseringskampen. Wes Burns scoret sitt andre og Wales’ tredje etter 72 minutter. Vertene reduserte på overtid, men Wales vant komfortable 3–1.