Ønsker å vinne cupen for Stevie G

Martin Skrtel sier at han og hans lagkamerater har et brennende ønske om å vinne årets FA-cup som en avskjedsgave til Steven Gerrard.

- Vi kommer til å savne Steven, sier Skrtel til Liverpool Echo.

- Han viste mot AFC Wimbledon hvor viktig han er for oss. Han viste sine kvaliteter med to flotte mål, og beviste at han fortsatt er en stor spiller, legger slovaken til.

Skrtel har spilt sammen med Gerrard i sju år, og ble sjokkert når han fikk høre at Gerrard reiser til USA for å spille i MLS til sommeren.

- Jeg visste det ikke før jeg leste det i avisene. Jeg ble sjokkert, om jeg skal være ærlig. Han har vært her så lenge, og det blir annerledes når han ikke er her lenger neste sesong. Det blir ikke det samme.

- Det blir vanskelig uten ham. Han er en leder ute på banen. Han er en stor spiller, og en hyggelig fyr i tillegg. Vi kommer til å savne ham både på og utenfor banen. Det blir veldig vanskelig å erstatte ham.

- Han har tatt sin avgjørelse, og den må vi respektere. Dette er opp til han og familien hans. Han vet hva som er best for dem. Vi ønsker ham lykke til i neste fase av karrieren.

Gerrard fyller 35 år den 30.mai, som er samme dag som FA-cupfinalen spilles på Wembley.

- Det hadde vært fint om vi kunne vinne FA-cupen. Vi ønsker at Steven skal avslutte karrieren sin i Liverpool med et nytt trofé. Det er lenge igjen av turneringen, men vi vil gjøre vårt beste.

- Nå må vi fokusere på neste kamp mot Sunderland, og forsøke å ta tre poeng for å forbedre ligaposisjonen vår.

- Vi dro til London for å kvalifisere oss for neste runde, og det klarte vi. Det ble en tøff kveld for oss. Banen var ikke spesielt god, og vi må gi Wimbledon honnør for de spilte godt. De var sterke, og satte oss tidvis under press. Når du spiller mot et lag fra lavere divisjoner, hever de spillet sitt.

- For oss handlet det om å vise karakterstyrke og kvalitet, og det gjorde vi. Vi sto på, spilte vårt spill og fikk seieren. Nå er vi bare glade for å være i neste runde.