Opereres i dag og i morgen

Joe Gomez og Danny Ings under kniven mandag og tirsdag denne uken. Gomez sin skade ser ut til å være mest alvorlig.

Jürgen Klopp ble møtt av et skademareritt i sin første uke som Liverpool-manager, da både Joe Gomez og Danny Ings fikk korsbåndskader i forrige uke.

Ifølge The Telegraph opereres Joe Gomez i dag, mandag. Gomez sin skade er verst av de to, og han er ikke ventet tilbake i spill før om ni måneder. 

Tirsdag legger Danny Ings seg på operasjonsbordet, etter at han i forrige uke fikk en rift i fremre korsbånd i kneet.

De første anslagene gikk på at også 23-åringen kunne være ute i opptil ni måneder på grunn av skaden, men ifølge Liverpool Echo er den gode nyheten oppi alt at det er en «ren rift». Dermed er ikke noe annet vev eller muskelmasse i spissens venstre kne skadet.

Ings ute i seks måneder

Ings er dermed ventet tilbake om seks måneder, avhengig av hvor bra operasjonen og rehabiliteringen går, skriver The Telegraph. 

Det kan bety at han rekker tilbake til sesonginnspurten i beste fall.

– Det positive er at alt rundt, menisken og alle andre sener, er helt fint, så forhåpentligvis korter det ned ventetiden når jeg skal returnere, sa Ings i et intervju med The Telegraph i forrige uke.

Liverpool har uten tvil hatt store skadeproblemer den siste tiden. I løpet av de neste dagene er trolig Roberto Firmino og Christian Benteke tilbake i full trening.

Det er forhåpentligvis også Daniel Sturridge, som sto over kampen mot Tottenham på grunn av en smell under trening.

 Jon Flanagan sier at han kan være tilbake på banen i desember. 

LES OGSÅ: Ings: Skal komme sterkere tilbake