Origi, Ings og Benteke?

Divock Origi kommer helt sikkert til Anfield, trolig følger Danny Ings etter, mens Christian Benteke er nevnt som storkjøpet røde fans venter på.

Daniel Sturridge bare fortsetter å tilbringe mest tid i behandlingsrommet og Liverpool må finne en løsning på de scoringsproblemer som har vært i inneværende sesong.

Divock Origi kommer etter at overgangen på £9,8M fra Lille inkluderte en sesong tilbake på lån.

De lokale journalistene på Merseyside synes samstemte i at Danny Ings høyst sannsynlig følger etter. Ings har avsluttet sin kontrakt med Burnley, men Liverpool må likevel betale en fastsatt kompensasjon for 22-åringen dersom man ikke blir enig med Burnley over de nærmeste ukene.

Røde fans vil likevel se mot et større navn som kan gjøre at Liverpool kan være en genuin kandidat til topp fire i Premier League til neste sesong. På Anfield håper en å skaffe penger ved selge angriperne Mario Balotelli, Rickie Lambert, Fabio Borini og Iago Aspas.

Det vil bli spekulert livlig over de kommende dagene hvem dette kan bli. Daily Express og den lokale journalisten Paul Joyce tror at Christian Benteke (24) vil bli vurdert grundig og var også en spiller man så på sist sommer.

Tidligere har det vært nevnt at Liverpool er favoritt til å sikre seg den allsidige James Milner (29), hvis kontrakt med Manchester City løper ut etter denne sesongen.