Origi skaffet Lille straffespark

Divock Origi skaffet Lille straffespark, da han ble lagt ned i feltet etter 68 minutter av kveldens bortekamp mot Metz.

Straffesparket satte Nolan Roux i mål, og nettet dermed Lille sitt fjerde mål for kvelden. Gjestene gjorde tre mål på fire minutter like før pause. Metz fikk et trøstemål mot slutten av kampen, slik at oppgjøret endte 4-1 til Lille. Origis klubb endte på 8.plass i den franske topperserien.

Tiago Ilori var ikke i Bordeaux sin kamptropp til deres siste kamp for sesongen, da de innviet sitt nye stadion med å vinne 2-1 over Montpellier. Bordeaux ble nummer seks i Ligue 1.

I siste ligarunde i Primera Division var Iago Aspas ubenyttet reserve da Sevilla vant 3-2 over Malaga på bortebane. Luis Alberto var ikke i vertenes kamptropp. Sevilla ble nummer fem i den spanske toppdivisjonen, mens Malaga kom på 9.plass.