Origi vant duellen med Ilori i den franske ligaen

Lille og Divock Origi vant sin tredje ligakamp på rad da de slo Bordeaux på hjemmebane i ettermiddag. Tiago Ilori spilte hele kampen for gjestene. Benketilværelse for Iago Aspas i Sevilla.

Divock Origi, som har vært fast på laget i de sju siste rundene, varmet benken fra start i oppgjøret på Stade Pierre-Mauroy. Hjemmelaget tok ledelsen ved Nolan Roux, godt assistert av Sofiane Boufal, før kvarteret var passert, og Adama Traoré fastsatte sluttresultatet til 2–0 på overtid av andre omgang.

I borteforsvaret startet Tiago Ilori for tolvte gang i den franske ligaen denne sesongen, og 22-åringen fikk spille samfulle minutter. Han pådro seg et gult kort i det 68. minutt og spilte ifølge rapportene en middels kamp.

Bordeaux, med fire seire på de fem siste, mistet dermed litt av driven mot tredjeplass og en Champions League-billett, men muligheten er fortsatt til stede. Laget har fem poeng opp til Monaco, som er nummer tre, med fem runder igjen. Lille ligger på åttendeplass, fire poeng bak Bordeaux.

Litt senere på dagen fikk Sevilla bare ett poeng med seg fra bortemøtet med nedrykkstruede Granada. Fra benken så Iago Aspas at lagkameratene havnet under etter kvarteret, men et selvmål i andre omgang sørget for uavgjort til slutt.

Den utlånte Liverpool-spissen har bare spilt ti minutter i ligaen siden han måtte ut med en skade i februar. 27-åringen har bare startet to kamper og fått ti innhopp i La Liga denne sesongen. Etter 32 av 38 runder ligger Sevilla, med 63 poeng, på femteplass, to poeng bak Valencia på fjerde. De har imidlertid en solid luke ned til Villarreal.