Origis tremålsshow

Før kampen mot Southampton sto Origi uten mål for Liverpool. Etter kampen har han tre. Hattricket gir Origi bestemannspremien etter knusingen av Southampton.

Bogdan 7Tok seg greit av det som kom. Sjanseløs på det tidlige ledermålet til Southampton.
Randall 6Fikk en forferdelig start på kampen, da han ikke kom inn på Tadic som fikk lagt inn. Fikk også gult kort etter knapt åtte minutter da han plantet albuen i fjeset på samme mann. Spilte seg bra opp.
Lovren 8Brød seg heller lite om at han fikk aldri så mye piping og tyn fra hjemmesupporterne. Spilte med autoritet og ga alt i duellene på sin tidligere hjemmebane. Meget god kamp av kroaten.
Skrtel 8Slovaken er sikkerheten selv der bak. Så ikke mye til Southamptons giftige spiss, Pelle. Beholdt roen i de situasjonene det er påkrevd. Sjef der bak.
Moreno 7Sendte i vei kanonskuddet som Origi fikk en fot på og med det fikk godkrevet målet. Blir slått av Mané i duellen som gir det tidlige 1-0-målet. Gjorde det godt igjen da han gjorde det flotte forarbeidet på 3-1. God innsats. Er i form. Byttet ut et knapt kvarter før slutt.
Lallana 8Også Adam fikk piping mot seg som tidligere Southampton-spiller. God innsats og løpsvillig bak våre giftige angripere.
Allen 8Er en lur midtbanespiller som vet når han skal gå i duellene og som lykkes med det aller meste. Spiller på det han kan, vinner duellene og får også tredd farlige baller igjennom til de offensive spillerne.
Can 8Gjorde mye av grovarbeidet på midten. Hadde noe slurv i pasningsspillet i begynnelsen, men tyskeren spilte seg stort opp. Hadde den fantastiske pasningen til Sturridge som ga 2-1. Kjeftet på seg et gult kort som gjør at han må bli hjemme når resten av laget drar til Newcastle søndag. Meget god kamp.
Leiva 8Brasilianeren er i kalasform og har under Klopp virkelig funnet tilbake til formen han hadde for noen sesonger siden. Balanserer midten på fremragende vis. Bar kapteinsbindet med stolthet og kan gå med rak rygg ut fra garderobedøra på St. Mary`s.
Origi Liverpools beste9Før denne kampen hadde ikke belgieren et eneste mål for Liverpool. Etterpå står han med tre. Det første målet var av det heldige slaget, da han får foten på et skudd fra Moreno. De to andre var sjef. 4-1 fra Ibe, der han skyter høyt og keeper slår den i nettaket, 6-1 fra Smith der han header inn fra kort hold. Er forholdsvis anonym i starten av kampen, helt konge etterhvert. Liverpools bestemann.
Sturridge 9For en notorisk målscorer Daniel er. Han mangler kamptrening, men utgjorde en stor forskjell på lagene i første omgang. På utlikningen gjør han det meste selv etter å ha fått ballen fra Allen. Han trikser bort en midtstopper og legger ballen rolig og kontrollert til venstre for keeper. 2-1 får han fra Can, der han lurer seg unna offside og backen som bare de beste gjør og legger den kontrollert under keeper.
Smith 0For bare noen uker siden trente Brad med Rosenborg. Han gjorde helomvending og gikk tilbake til Liverpool. Svarte med godt innhopp og en glimrende assist i kveld.
Ibe 7Jordon var aktiv da han fikk en drøy halvtime på st. Mary`s. Akkurat så bevegelig han er på sitt beste. Fikk også ett glimrende mål da han smelte til fra 16 meter og knallhardt i mål.
Henderson 0Jordan fikk også noen minutter i kvartfinalen og er i ferd med sakte, men sikkert finne tilbake til sitt gamle jeg.