Overrasket over landslagsinnkallingen

Jordan Williams innrømmer at han ble svært overrasket over å bli kalt inn i A-landslagstroppen til Wales, i forbindelse med EM-kvalifiseringskampene mot Kypros og Israel.

Williams kan få sin Wales-debut på GSP Stadium i Nicosia klokken 20.45 i kveld. Det vil i så fall komme svært overraskende på hovedpersonen selv, trass i at han har spilt fast på utlån hos Swindon Town siden ligastart.

- Det har ofte stått J Williams når Wales-troppen har blitt offentliggjort, så jeg trodde det dreide seg om Jonny Williams i Crystal Palace også denne gangen. Det kan ikke være meg, tenkte jeg. Men så fikk jeg tekstmeldinger med gratulasjoner, og til å begynne med skjønte jeg ikke hva det dreide seg om. Men så sjekket jeg, og jeg ble henrykt, forteller Williams til Liverpoolfc.com.

Mister to kamper for klubblaget

Williams går glipp av to kamper for Swindon på grunn av landslagsoppdraget, men det tar han ikke så tungt.

- Jeg spilte for Liverpool U21 forrige sesong, men etter at jeg kom til Swindon har jeg fått spille fast A-lagsfotball. Jeg har fått den erfaringen jeg trengte til å heve meg til A-landslagsnivå, og det kan jeg bare ha nytte av, fortsetter 19-åringen.



KAN DEBUTERE: Jordan Williams kan få sin første A-landskamp for Wales på Kypros i kveld. 

- Jeg er selvsagt skuffet over at jeg mister to kamper, men jeg er sikker på at de andre spillerne vil gjøre jobben. Vi har begynt bra, men vi kunne kanskje ha vunnet ennå flere kamper enn vi har gjort så langt, sier han om Swindons start på sesongen.

Første sluttspill siden 1958?

Dersom Wales vinner de to kampene mot Kypros og Israel vil nasjonen være sikret deltakelse i et stort sluttspill for første gang siden 1958. Da kan det bli EM-deltakelse på Williams neste sommer.



EM ER MÅLET: Landslagssjef Chris Coleman og Jordan Williams har berettiget håp om å delta i EM-sluttspillet neste sommer.

- Vi har alltid sett på mens England har deltatt i VM og EM. For oss vil det være stort å bare komme til et sluttspill. Det er vanskelig å sette ord på hva det vil bety for nasjonen.

- Vi har alltid hatt gode spillere i Wales, men vi har slitt med å ta oss til VM- og EM-sluttspill. Alle er nå spente på hva fremtiden vil bringe. Det vil være helt utrolig om vi tar oss til EM.