På denne lista er det ingen som slår Gerrard

Ingen har vært oftere på ”Årets lag” enn Liverpool-kapteinen.

Philippe Coutinho kom med på PFA Team of the Year, da spillernes egne stemmer var talt opp søndag. Brassen var denne gangen den eneste Liverpool-spilleren på laget, sammen med blant annet seks Chelsea-spillere.

Daily Mail har nå gått igjennom alle årene med kåringer tilbake til 1992 for å finne ut hvem som har hatt flest spillere på ”Årets lag”.

Den kampen vinner Manchester United, som har hatt 75 spillere på årets lag siden Premier League startet. Arsenal har andreplassen med 42 spillere, og Chelsea på tredjeplass har 29. Liverpool har med 23 spillere på laget en fjerdeplass.

En av spillerne som havnet på årets lag var ikke uventet Hazard, som også ble kåret til Årets spiller. Hazard har vært på årets lag alle de tre siste årene. Men til tross for det, er han ikke i nærheten av å være den med flest ”uttak” på laget.

For der er ingen i nærheten av vår egen Steven Gerrard.

Selv om han denne gangen måtte nøye seg med en ærespris, har Liverpool-kapteinen tidligere vært på laget hele åtte ganger. Nærmest Gerrard er Gary Neville, Ryan Giggs, Thierry Henry, Patrick Vieira og Alan Shearer, som alle har vært på laget seks ganger. Mens Rio Ferdinand og Roy Keane er tatt ut fem ganger.

Liverpool-spillerne som har havnet på Årets lag er foruten Gerrards åtte ganger, er Luis Suarez, Fernando Torres og Sami Hyypia med to hver, samt Philippe Coutinho, Daniel Sturridge, Jamie Carragher, Michael Owen, Mark Wright, Stig Inge Bjornebye, Steve McManaman, David James og Rob Jones har én hver.

Årets lag, 2014/2015: David de Gea (Manchester United); Branislav Ivanovic (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), John Terry (Chelsea), Ryan Bertrand (Southampton); Alexis Sánchez (Arsenal), Nemanja Matic (Chelsea), Philippe Coutinho (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea), Harry Kane (Tottenham), Diego Costa (Chelsea).