På radaren til West Bromwich

José Enrique er på vei vekk fra klubben etter sju måneder uten en førstelagskamp.

Den 29 år gamle venstrebacken er ikke i planene til Brendan Rodgers og har tilsynelatende ingen fremtid på Anfield. Derfor har Liverpool vært interessert i å selge ham, men det har gått sakte på markedet.

Nå er imidlertid West Bromwich, som hentet Rickie Lambert før sesongen, kommet på banen, melder The Telegraph sent søndag kveld. Tony Pulis vurderte å hente ham tidligere i sommer, men spilleren avventet fordi han vurderte andre alternativer.

Muligheten for at José Enrique ender opp på The Hawthorns før vinduet stenger tirsdag, skal imidlertig være til stede. Den tidligere Newcastle-backen har ikke spilt en kamp for de røde siden FA-cupkampen mot Bolton i januar.

Han har totalt 96 opptredener i Liverpool-drakt siden han ankom Merseyside i 2011. Det første året spilte han i 35 ligakamper, men etter lange skadeopphold på grunn av kneet har han falt helt ut av Rodgers’ planer.

– Jeg vet jeg vil få spille dersom jeg blir i klubben. Jeg har ett år igjen av kontrakten min, og jeg kan tenke meg at klubben ønsker å selge meg. Selv ønsker jeg å bli i klubben og kjempe for en plass på laget, slik jeg alltid har gjort, sa backen nylig.

Les også: Har ingen planer om å forlate Liverpool

– Jeg føler meg helt skadefri nå, etter to år med smerter i kneet. Liverpool er forpliktet til å beholde meg. Det er bare én ren venstreback i klubben utenom meg selv, så jeg vet jeg vil få spilletid om jeg blir værende. Jeg ønsker å bevise at folk tar feil av meg.