Pako avviser at han gikk bak ryggen til Rafa

Pako Ayesteran har ikke snakket med Rafael Benitez etter at det to skilte lag i Liverpool, men nekter for at han forrådte sin daværende sjef. Han liker Rodgers og dagens LFC.

Den populære første assistenten til Rafa Benitez på Anfield, Pako Ayerestan, avviser tidligere påstander fra Rafael Benitez om at han følte seg forrådt som følge av at Pako snakket med andre klubber om et skifte av jobb. Ayerestan, som nå prøver seg i manageryrket, innrømmer imidlertid at han ikke har snakket med Benitez siden han var i Liverpool.

- Det er ikke sant, jeg prøvde aldri å sikre med en annen jobb bak hans rygg, konstaterer Ayerestan overfor Liverpool Echo.

- Det er sant at jeg hadde tilbud fra Spania, men Rafa visste om dem. Jeg har ikke sett Rafa siden, jeg har ikke vært så heldig.

- Jeg følte at Rafa og jeg gikk i ulike retninger i hvordan vi ønsket å gjøre ting. Når det var snakk om trening og turneringer, vi var i ferd med å forlate våre prinsipper. Jeg trivdes ikke lenger i mitt arbeid og da er det tid for å komme seg videre.

- Jeg angrer ikke på at jeg reiste, men siden det var Liverpool var det veldig vanskelig.

Pako har siden arbeidet i trenerstaben i Real Sociedad, Benfica, Valencia og Al Ahly i Dubai, før han ble manager i meksikanske Estudiantes Tecos og nå er manager i Maccabi Tel Aviv i Israel.

- Å bli manager i England? Det er en av mine drømmer

- Jeg tror hvem som helst som har vært manager eller trener i England vil fortelle deg at det er en av de beste plassene å arbeide. Det er den respekten du får for ditt arbeid og hvor profesjonelt alt er.

Han sier at han fortsatt følger med Liverpool og liker det han ser fra laget til Brendan Rodgers.

- Jeg ser så mange Liverpool-kamper som jeg kan og elsker fortsatt klubben. Brendan Rodgers har gjort en utmerket jobb. Måten Brendan går til matchene på er veldig underholdende å se på. Han liker at laget hans angriper og er positivt.

- De var uheldige som ikke vant tittelen forrige sesong. Siden fikk de problemene med at Luis Suarez reiste, Daniel Sturridge ble skadet og mange nye spillere kom inn.

- Under de siste månedene har de imidlertid vært svært stabile. Det vil bli vanskelig å komme med i Champions League, men jeg vet at de kommer til å kjempe til siste slutt.