Pelé: – Jeg ser virkelig frem til kampen

Den brasilianske fotballegenden Pelé befinner seg i England og skal overvære oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United. 74-åringen sier han håper å bli vitne til en «kjempebra» kamp.

74-åringen har vært på Anfield i forbindelse med TV tidligere, men har aldri sett en førstelagskamp der. Det sier han til klubbens nettsider i forkant av nordvestderbyet, som spilles i morgen ettermiddag.

– Dette blir den første gangen jeg får se et oppgjør på dette nivået der. Det er en severdig fotballkamp. Folk har spurt meg om hvilket lag jeg heier på, men jeg heier faktisk ikke på noen av dem. Jeg håper heller bare å se en strålende kamp. Jeg gleder meg til å få overvære en kjempebra match.

Les også: Pelé til Anfield

Pelé synes fotballen viser seg fra en «rar» side når det nå ikke gjenstår noen engelske lag i Europa-cupene. Brassen, som har vunnet verdensmesterskapet tre ganger, beskriver nivået i Premier League som «svært høyt».

– Jeg tror både Liverpool og Manchester United kan sammenliknes med de beste klubbene fra brasiliansk fotball. Nå får vi se om jeg er så heldig at jeg får være vitne til en god fotballkamp.

Avspark på Anfield er i morgen klokka 14.30 norsk tid. Kampen sendes direkte for abonnementer på TV 2 Sport Premium, og Liverpool.no følger som vanlig kampen minutt for minutt. Ønsker du å få tilsendt SMS for lagoppstilling og scoringer? Klikk her!