Planen er å signere en toppspiss

Liverpool er slett ikke ferdige med sommerhandelen, selv om man i dag sa seg villige til å betale inntil 29 millioner pund for Roberto Firmino.

James Pearce i Liverpool Echo skriver nemlig at Liverpool fortsatt har planer om å handle en toppspiss, selv etter å ha sikret seg Firmino for 21 millioner pund.

En overgangssum som kan øke med ytterligere 8 millioner pund etter visse kriterier.


Liverpool hadde peilet seg inn på Aston Villas Christian Benteke som mannen de ønsket på topp, men Villas pris på 32,5 millioner pund har fått de høye herrer på Anfield på tanken om at de kan få bedre valuta for pengene andre steder.

Saken fortsetter under videoen

I maktens korridorer i L4 vurderer man derfor nå Sevillas Carlos Bacca og Zenit St Petersburgs Salomon Rondon som alternativer. Begge har vært i aksjon under Copa America den siste tiden, hvor Liverpool har en delegasjon på plass for å finsikte spillere.

Administrerende direktør Ian Ayre befinner seg også fortsatt i Sør-Amerika, etter at han reiste dit for å fullføre Firmino-handelen.

Fire spisser

Pearce i Echo melder at Brendan Rodgers ønsker seg fire rene spisser i troppen til neste sesong.

Nå er han ute etter en erfaren målscorer som kan utfylle trioen Daniel Sturridge, Divock Origi og Danny Ings.

Mario Balotelli, Fabio Borini og Rickie Lambert er spillere som Rodgers helst ser at han får solgt i sommer.

Pearce utelukker imidlertid ikke at Liverpool fortsatt kan komme til å gå for Benteke, dersom Aston Villa senker prisen på den storvokste belgieren.