Prioriterer førstelagsdebut foran ligatittel

- Hvis du kunne gi meg en valg om en førstelagsdebut til eller å vinne denne ligaen, ville jeg tatt debuten hver eneste gang, sier U21-sjefen.

Mandag kveld vant Liverpool U 21 2-1 mot Leicester U21, i en kamp vi fulgte direkte her på Liverpool.no.  

Scoringer av Dan Cleary og Cameron Brannagan sendte U21-guttene til topps på tabellen i noen timer, før Manchester United tok tilbake tabelltoppen seinere på kvelden.

- Vi må ikke la oss rive med av ligaen her. Målet med disse kampene er å utvikle seg, sier Michael Beale til Liverpool Echo.

- Det var egentlig det talen i pausen handlet om også. "Dere ser ut til å fokusere på resultatet, og jeg vil bare at dere spiller på den måten vi jobber med hver dag". Det var en god leksjon for dem i dag, sier Beale om det som skjedde i garderoben etter at Liverpool lå under 1-0 ved pause.

Liverpool har igjen kamper mot Chelsea på torsdag, og Norwich neste mandag før serien er avsluttet. Men sjefen for U21-laget, Michael Beale, håper også han skal få se en ny spiller fra hans rekker får prøve seg i førstelaget snart. 

- For oss handler det om utvikling. Hvis du kunne gi meg et valg om en førstelagsdebut til fra nå og til slutten av sesongen, eller å vinne denne ligaen, ville jeg tatt debuten hver eneste gang. Fordi det er det dette laget handler om. I hver kamp vi spiller har vi en plan om å vinne og gjøre det bra, men det er ikke viktigere enn at vi får spillere inn i førstelaget. Det er til syvende å sist det dette laget handler om, sier Beale til Liverpool Echo.

I nyeste The Kopite kan du lese et lengre intervju med Beale. Medlemmer kan lese det digitalt her.