Protesterer mot billettprisene

Liverpool-fansen har slått seg sammen med Manchester City-fansen, og vil benytte søndagens kamp på Anfield til å protestere mot de høye billettprisene i Premier League.

En banner vil bli holdt opp fra borteseksjonen og over i hjemmeseksjonen i Anfield Road End, der fansen setter søkelyset på de stadig økende billettprisene.

Manchester Citys 1894 Group og supporterunionen Spirit of Shankly står bak protesten, som kommer like i etterkant av at den nye lukrative TV-avtalen til Premier League-klubbene ble gjort kjent.

På banneret vil det stå «£NOUGH IS £NOUGH».

- Spirit of Shankly og 1894 Group vil stå sammen før kampen på Anfield på søndag for å sette fokus på billettpriser, og forhåpentligvis når vi ut til et større publikum, heter det i en uttalelse fra de to supportergruppene.

- I lys av den nye TV-avtalen henstiller vi til media som bryr seg om sporten til å skrive om de stadig stigende billettprisene, og vi oppfordrer til at mediene setter dette på dagsordenen.

- Liverpool og Manchester er to arbeiderklassebyer. Vi har stått last og brast med fotballen i årevis. Nå er det på tide at fotballen står last og brast med oss, og gir noe tilbake til supporterne i harde tider.