Protesterer mot dyre billettpriser

Liverpool- og Everton-supportere protesterte sammen utenfor klubbutikkene i Liverpool One.

Supportergruppene «Spirit of Shankly» og «The Blue Union» sto side om side i Liverpool sentrum lørdag, der de protesterte mot billettprisene før Merseyside-derbyet denne helga.

«Nok er nok», var den klare beskjeden på et stort banner. «Fotball uten fans er ingenting», sto det på et annet. Den rolige protesten foregikk utenfor begge lags klubbutikker i handlegaten Liverpool One.

Saken fortsetter under.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo håper supporterne at klubbene vil lytte og senke prisen på bortebillettene i derbyene på Anfield og Goodison Park til 20 pund. Begge organisasjonene støtter, i likhet med fans fra de 18 øvrige Premier League-lagene, kampanjen «Twenty’s Plenty».

Protesten kommer til å fortsette under søndagens lokaloppgjør, skriver BBC. Supporterne skal fronte bannere med samme budskap før kampen, under pausen og i etterkant.

Les også: Frøs billettprisene på Anfield i sommer

«Supportere fra både Liverpool og Everton har hatt et unikt forhold gjennom årene og stått side om side ved mange anledninger. Både The Blue Union og Spirit of Shankly ønsker videre samarbeid mellom klubbene for å belønne lojale supportere med et rimelig derby», skriver de to fangruppene i en melding til Supporterforbundet (FSF).