Ramsey vil ha videodømming

Arsenal-stjernen Aaron Ramsey snakker varmt for videodømming, etter at han i kampen mot Liverpool i går kveld fikk en scoring feilaktig annullert for offside.

Kampen på Emirates i går kveld var bare åtte minutter gammel da Ramsey satte ballen i nettet bak Simon Mignolet, men jubelen stilnet fort da midtbanespilleren oppdaget at linjemann Simon Bennett hadde vinket for offside. En avgjørelse som i ettertid viste seg å være feil.

- Jeg trodde jeg hadde klart å holde igjen løpet, og jeg trodde jeg var onside, men jeg tittet bort på linjemannen likevel, og så at han hadde hevet flagget. Reprisene viser at jeg var onside. Målet skulle ha vært godkjent. Men linjemannen mente tydeligvis at det var en offside, forklarer Ramsey til The Guardian.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Vi ville ha vært i føringen med 1-0. Det å se på et opptak i 20 sekunder kunne kanskje ha forandret utfallet av kampen. Jeg mener at her må vi gjøre som i rugby. De kan dette. Der ser de situasjonene på storskjermer, tar pause i 20 sekunder og kommer frem til riktig avgjørelse, fortsetter Arsenal-spilleren.

- Aaron Ramseys trøye var offside. En meget god avgjørelse av linjemannen, spøkte Brendan Rodgers på pressekonferansen etter kampen.

En som ikke var like blid for avgjørelsen var Arsenal-manager Arsene Wenger:

- Det var en legitim scoring. Jeg kan ikke skjønne hvorfor den ble underkjent. Det var åpenbart. Liverpool kan ikke klage når det gjelder offside-avgjørelser etter det som skjedde forrige uke, utbasunerte Wenger.

- Jeg hadde ingen problemer med å se at han var onside, live. Han kunne ikke være i offside, da han startet bak Liverpool-spillerne. Jeg trodde kanskje det ville se annerledes ut på TV, men det gjorde det ikke, la Arsenal-manageren til.