Real Madrid senket Liverpool-legendene

(Real Madrid Legends – Liverpool Legends 4-2). Madrid snudde 0-2 til 4-2-seier mot Liverpool.

Liverpool-legendene fikk en pangåpning på oppgjøret mot Real Madrid-heltene på Santiago Bernabéu, men hjemmelaget svarte og scoret fire ganger. Dermed tapte Liverpool 4-2 i Madrid.

Harry Kewell ga rødtrøyene ledelsen med en flott heading etter 18 minutter, før Michael Owen stupte inn 2-0-scoringen fire minutter senere. Jason McAteer assisterte for øvrig begge målene.

Men så ble det bråstopp for Liverpools legender. Først banket Roberto Carlos inn et straffespark, så utlignet samme mann til 2-2 med nok et spark fra 11-meteren. Midtveis i annen omgang sendte José Emilio Amavisca vertene foran for første gang i kampen, og Iván Pérez fastsatte så sluttresultatet til 4-2.