Reina angrer ikke på at han forlot Liverpool

Bayern München-keeper Pepe Reina (32) tror ikke han ville ha fått spilletid i Liverpool.

– Jeg tror ikke at jeg hadde fått spille fast på førstelaget om jeg hadde blitt værende i Liverpool.

Les også: Reina skrev åpent brev til fansen

Det sa tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina (32) til radiostasjonen TalkSport, ifølge lokalavisen Liverpool Echo. Nå gleder sisteskansen seg til å komme tilbake til Anfield og ta farvel med The Kop.

– Jeg er glad for det jeg oppnådde i Liverpool, og jeg ser frem til å si farvel til alle supporterne som elsket meg i så mange år. Det blir en flott søndag. Jeg gleder meg til å møte noen kjente fjes, sa Reina.

Se også: Reinas Liverpool-karriere i bilder

Spanjolen er andrevalg bak Tysklands landslagsmålvakt Manuel Neuer i Bayern München, men 32-åringen fikk nylig sin debut for den tyske storklubben. Samtidig ble han den første spanjolen til å spille eliteseriefotball i Spania, England, Italia og Tyskland, og han er den første VM-vinneren til å klare bragden.

Saken fortsetter under bildet.


PRISVINNER: Pepe Reina holdt ofte nullen i Liverpool-trøya. Her viser han frem trofeet som beviser at han holdt buret rent fleste ganger i Premier League 2006/2007.

Reina følger fortsatt med på Liverpools resultater, og den tidligere Barcelona-, Villarreal-, og Napoli-keeperen håper rødtrøyene klarer fjerdeplassen i Premier League og vinner FA-cupen for Steven Gerrard.

Les også: Vil avslutte karrieren i Spania

– Han gjorde en stor feil i en stor kamp, men Steven lever og ånder med disse kampene. Forhåpentligvis kommer han og Liverpool seg til Wembley, avslutter Reina, ifølge Liverpool Echo.

Pepe Reina spilte 394 kamper for Liverpool mellom 2005 og 2013. Forrige sesong var han utleid til Napoli, før han i august i fjor skrev under for de regjerende tyske mesterne Bayern München.