Rodgers aksepterer avgjørelsen

Brendan Rodgers skal ha akseptert Steven Gerrards avgjørelse om å forlate klubben. Nøkkelen til avgjørelsen var spilletid. Starter jakten på erstatteren.

Steven Gerrard har bestemt seg for å forlate Liverpool etter 25 år i klubben. Han drar fra klubben ved sesongslutt, når kontrakten hans går ut.

 

Tony Barrett i The Times skriver at hovedgrunnen til avgjørelsen er spilletid. Steven, signerte sin første proffkontrakt med LFC tilbake i 1997, har denne sesongen blitt hvilt mer enn tidligere i sin karriere, og har nå en rolle hvor han han blir rotert. 

 

Liverpool FC ønsket ikke å kommentere nyheten torsdag kveld, men Barrett skriver at det skyldes klubbens gode forhold til sin kaptein, og at han selv skal ha regien på hvordan dette skal skje. Begge parter ønsker en vennskapelig avskjed. Steven ha ikke ønske om å spille for en annen engelsk klubb, av respekt for klubben sin.

 

LA Galaxy skal være i førersetet om 34-åringens signatur, men også New York Red Bulls er inne i bildet. Han vil forlate Anfield vederlagsfritt når kontrakten hans går ut. 

 

Brendan Rodgers skal ha akseptert midtbanemannens avgjørelse, og klubben vil nå sette i gang med å leite etter arvtakeren, til en spiller som har vært ansett som en av de aller beste i verden.