Rodgers antyder flere kjøp

Brendan Rodgers ser ikke bort fra flere signering, men er samtidig fornøyd med sommerens kjøp inkludert Firmino. Ny pressekonferanse med manageren i ettermiddag.

- Det kan være at vi kommer til å handle mer, men for øyeblikket er jeg fornøyd med de spillerne vi har fått inn, sier Rodgers til Liverpoolfc.com, og da tolker vi det som at manageren ikke utelukker et kjøp eller to også etter at overgangen til Christian Benteke blir sluttført.

- Jeg tror dette kan bli en god sesong etter den vanskelige sesongen vi hadde i fjor, det er det ingen tvil om. De skuffelsene vi hadde er glemt nå og vi ser fremover.

- Det har vært mange forandringer, noe som bringer friskhet til troppen igjen og jeg kan ane en følelse av virkelige ambisjoner. Vi vet imidlertid at det vil bli vanskelig da andre lag også har blitt bedre.

Må score mer

- Da jeg først kom hit manglet vi scoringer, fortsetter Brendan. – Jeg gjorde det klart at vi måtte score mer dersom vi skulle kunne kjempe i toppen. Den sesongen hvor vi ble nummer to endte vi opp med 101 scoringer. I fjor scoret vi ikke nok.

- Men dette er et nytt lag. Ideene og filosofien er den samme, men vi henter inn spillere som virkelig kan true målet igjen. Det er noe jeg finner spennende.

- Unge Firmino som vil komme inn har erfaring fra europeisk fotball og begynner nå å gjøre seg gjeldende for Brasil. Han er en spiller på vei opp.

- Jeg liker å arbeide med spillere fra Sør-Amerika. Ikke bare fordi at de at de kjemper, ønsker å vinne og er profesjonelle i sitt arbeid, de har kvaliteten i tillegg.

- Han (Firmino) har det i bøtter og spann. Han har kvaliteten, han elsker å score mål, men ikke minst viktig har han viljen og lidenskapen til å kjempe for laget.

Brendan Rodgers vil holde en ny pressekonferanse, i Adelaide, kl 12.00 i dag.