Rodgers håper på støtte fra eierne

Brendan Rodgers mener Liverpool-eierne bør å erstatte Steven Gerrard med en etablert stjerne.

Liverpool mistet Jamie Carragher (36) sommeren 2013 og Luis Suárez (27) forrige sommer. I mai spiller kaptein Steven Gerrard (34) sin siste Liverpool-kamp. Nå etterlyser manager Brendan Rodgers at eierne i Fenway Sports Group (FSG) investerer penger i en etablert stjernespiller.

– En stor del av troppen vår består av unge spillere, men man trenger også ferdige produkter for å kunne gjøre fremskritt. Jeg vet at eierne ser på det. De forstår at ikke alle spillerne i troppen kan være prosjekter for fremtiden, sier Rodgers, ifølge lokalvisen Liverpool Echo.

Rodgers understreker at han kjenner til at eiernes modell baserer seg på å hente inn unge spillere med stort potensial, men Liverpool-bossen sier at han er avhengig av å forsterke troppen med typer som kan forminske savnet etter Gerrard. Det kommer til å kreve investering på overgangsmarkedet.

– Det er selvsagt en vanskelig oppgave – å erstatte en av fotballens ledende stjerner de siste 10-15 årene. Som fotballklubb må man forsøke å finne den neste store stjernen, sier Rodgers.