Rodgers har imponert Milner

James Milner er meget godt fornøyd med Brendan Rodgers som manager.

- Det er folk utenfor klubben som kritiserer oss, men jeg tror Manchester City har tapt flere kamper enn oss denne sesongen, uttaler den tidligere City-spilleren til Mirror.

- Når ting går bra blir det hauset opp, og det samme skjer når ting går dårlig. Noen har fortalt oss at vi er fem poeng bak teten nå, legger Milner til.

- Jeg har latt meg imponere av manageren. Forberedelsene til kamp er førsteklasses. Vi har en plan foran hver eneste kamp. Treningene er veldig gode, og har du noen problemer ute på banen, så har han sett dem også.

- Mye av det som er blitt sagt om oss er skuffende og frustrerende egentlig, for du så hvor nær de var å vinne ligaen for et par år siden, og med de spillerne som har forlatt klubben vil det da ta tid å komme tilbake på det nivået.

- Når folk har vist tålmodighet har han vist han er en toppmanager, og med de spillerne vi har kan vi nå det nivået vi ønsker å komme opp på.

Milner fryder seg ellers over at Daniel Sturridge er tilbake og scoret sine første mål for Liverpool siden mars.

- Han og Danny Ings gjør gode løp. Vi har flere gode valgmuligheter. Christian Benteke er dessverre skadet, men de ulike spisstypene vi har er veldig bra for oss.

LES OGSÅ: LETTET MILNER