Rodgers mener Fàbregas skulle vært sendt av banen

Etter ett minutt klippet Cesc Fàbregas ned Raheem Sterling. Brendan Rodgers mener Chelsea-stjernen skulle fått direkte marsjordre.

Etter ett minutt satte Cesc Fàbregas inne en stygg takling på Raheem Sterling, som ble liggende. Brendan Rodgers mener Chelsea-stjernen skulle blitt sendt av banen der og da.

Raheem Sterling måtte ut for behandling, men kom seg heldigvis ut på banen igjen. Men Liverpools manager, mener dommeren skulle valgt en annen farge på kortet enn gult.

- Fabregas skulle vært sendt av. Det var en dårlig takling. Men det er bra at Raheem kom seg så sterkt tilbake. Det viser hans karakter, sa Brendan Rodgers på pressekonferansen etter kampen.

- At det var tidlig i kampen har ikke noe å si. Han fortjente rødt kort for den, sa en klar Rodgers.

Treg start

Fem minutter ut i kampen glapp Rickie Lambert på markeringen av John Terry på en corner fra nettopp Fàbregas, og Chelsea-kapteinen headet hjemmelaget i ledelsen.

- Det var et skuffende mål fra corner i starten.

- Som i flere andre kamper startet vi tregt, i hvert fall sammenlignet med forrige sesong. Men vi klarte å komme oss inn i kampen igjen, sier Rodgers.

Like før pause klarte Steven Gerrard å rive seg løs på bakre stolpe, og headet inn et frispark fra Jordan Henderson til 1-1.

- Etter at vi fikk utlikningen, forsvarte vi oss bedre og sentret ballen bedre. I andre omgang synes jeg vi var outstanding. Men vi mangler det avgjørende målet, som jeg synes vi fortjente i dag, sier Liverpool-sjefen.

Saken fortsetter under bildet.

Må komme tilbake på sporet

Nok en gang var det en målscorer som manglet inne i boksen.

- Vi vet at vi trenger å styrke troppen. Forhåpentligvis kan vi gjøre noe i sommer, som kan få oss tilbake på sporet, sier 42-åringen.  

Men han er klar på at en mann klarer han ikke å erstatte i sommer, og det er Steven Gerrard.

- De siste kampene har han hatt de avgjørende målene. Det sier mye om han. Jeg har sagt det før, og sier det igjen, han er uerstattelig. Vi må finne en løsning uansett. Enten om det er å hente inn en spiller utenfra, eller om det er spillere som er her som står fram på en annen måte. Det blir uhyre viktig, sier Rodgers.