Rodgers om Sturridge, Lucas og Henderson

Den første økten hvor Daniel Sturridge trente for fullt skal ha gått bra. Manageren berømmer sitt maskinrom med Lucas og Jordan Henderson.

- Han hadde sin første treningsøkt sammen med laget i går og han trente veldig, veldig bra, forklarte Brendan Rodgers i dag om Daniel Sturridge.

- Jeg kan ikke huske at jeg har sett ham mer komfortabel. Når han har vært på vei tilbake tidligere har han vært litt forsiktig, men i går synes jeg han så ut som han var tilbake til det normale.

- Vi får se hvordan han er i dag, svarte manageren videre for mulighet til at Sturridge er med i troppen mot Chelsea. – Vi kommer definitivt ikke til å ta noen risk. Han har vært ute lenge og vi må bare sørge for at han er klar, og at han føler seg klar, til å komme inn og bidra.

- Jeg tror ikke han vil være hundre prosent når han kommer tilbake, det vil kun komme etter at han er i gang med å spille kamper.

- Alt vi kan gjøre, sammen med ham, er å sørge for at han er i best mulig forfatning, både fysisk og mentalt, og at det gir ham sjansen til å holde seg skadefri.

Brendan Rodgers hadde også noen rosende ord å si om sin sentrale midtbaneduo, Lucas Leiva og Jordan Henderson:

- Jordan og Lucas i de kontrollerende posisjonene sentralt på midtbanen har vært en nøkkel for oss.  Han (Lucas) kontrollerer rommet foran midtstopperne og han har vært fremragende. Sammen dekker de mye rom. Lucas har vært utmerket etter at han kom inn på laget igjen, han har gjort at vi er blitt mer aggressive sentralt.