Rodgers utfordrer ungguttene

Liverpool har ankommet Adelaide hvor de skal spille kamp på mandag. Brendan Rodgers sier det er opp til troppens unge spillere å gripe sjansen.

- Jeg liker å bestandig ha med unge spillere på disse turene og disse treningsleirene, forklarte Rodgers til Liverpool Echo på et raskt møte med pressen etter at Liverpools tropp i dag landet i Adelaide (Australia).

- Det er flott for deres utvikling og jeg får muligheten til å følge dem nøye.

- Det vil alltid være en mulighet for dem til å kunne spille seg inn i førstelagstroppen.

Mot Brisbane fikk tenåringene Jordan Rossiter, Ryan Kent og Joe Maguire noen minutter på banen, mens de andre utespillerne Dan Cleary, Pedro Chirivella og Sheyi Ojo fortsatt venter på sin mulighet, sammen med keeper Ryan Fulton.

Les også: Vi presenterer ungguttene

- Vi de greier å vise seg fram da vil de få en mulighet, fortsetter Brendan. – Det kan en se ved de unge spillerne som er blitt flyttet opp tidligere.

- Vi er bare 12 dager inn i pre-season men kvaliteten på det arbeidet vi har gjort på trening og i kamper har vært eksepsjonelt, sier en fornøyd manager.

- Det er to sider ved en tur som denne. Det er fotball perspektivet, hvor spillerne arbeider hardt og de to kampene så langt har vært gode tester for oss, spesielt kampen i Brisbane, og jeg er sikker på at det blir det samme mot Adelaide.

- Like viktig er det å kunne besøke våre supportere og så har vi den kommersielle biten.