Rodgers: - Vi selger ikke Sterling i sommer

Liverpools manager insisterer på at Raheem Sterling blir på Anfield, uansett om han ikke skriver under på en ny kontrakt.

Liverpool-yndlingen Raheem Sterling satte fart i spekulasjonene om framtiden på Anfield, etter at han takket nei til en ny femårskontrakt tidligere i vår. Siden har 20-åringen vært linket til de fleste storklubbene i Europa. Men Brendan Rodgers planlegger neste sesong med Sterling på laget.

Fortsetter forhandlinger i sommer

- Vi er ganske rolige på det. Klubben vil ta det opp igjen med Raheems representanter i sommer. Alle ønsker å vinne trofeer og spille i de store cupene, sier Rodgers, med klar adresse til Sterlings ønsker om å være i en klubb som vinner noe.

- Dette er den beste klubben for ham for øyeblikket, hvor han har mulighet for å spille, å kjempe og til å være konkurransedyktig, sier Rodgers til Liverpool Echo.

Avisen drar parallellene til den gangen Luis Suarez var i ferd med å true igjennom en overgang til Arsenal sommeren 2013, men der klubben sto på sitt. Om det trengs vil klubben forholde seg på samme måte når det kommer til Sterling, som fortsatt har to år igjen på kontrakten.

- Vi har gjort det klart, sier Rodgers.

- Eierne støtter det fult ut. Raheem vil ikke dra noe sted i sommer, selv om det ikke er enighet om en avtale.

Taper 260.000 pund i måneden

Tony Barrett i The Times, påpeker at Sterling vil gi avkall på mange millioner pund om kontraktsforhandlingene med Liverpool pågår for lenge, etter Rodgers tøffe linje.

Sterling har i dag en ukelønn på £35.000, men har takket nei til en kontrakt på £100.000 i uka. Dermed taper han £260.000 hver eneste måned signaturen ikke havner på arket. Og skulle forhandlingene gå gjennom hele neste sesong kan tapet bli på så mye som 4 millioner pund. 

Invitert hjem til sjefen

Etter at Sterling havnet i medias søkelys for å ha inhalert lystgass, ble han invitert på middag hos Liverpool-manageren.

- Han kom til huset og vi hadde en god prat på et personlig nivå også.

- Det handler ikke bare om fotball, men også om velferden hans. For han er fortsatt en ung gutt, og har vært gjennom mye de siste årene. Jeg tror han har det godt for tiden. Det handler om å hjelpe ham og sørge for at alt er bra utenfor fotballen også. Han ser mer avslappet ut enn han har gjort tidligere, sier Rodgers til Liverpool Echo.