Rodgers vil beholde Lucas og Johnson

Brendan Rodgers sier det er viktig i Liverpools tropp at en også beholder rutinerte spillere. Han håper at Glen Johnson kan skrive ny kontrakt, og at Lucas ikke blir solgt.

Kolo Toure og Brad Jones avslutter sine avtaler med Liverpool til sommeren, og vil trolig forlate Anfield, slik det allerede er bekreftet at Steven Gerrard vil gjøre.

Kontrakten til Glen Johnson går også ut og dersom backen ikke blir enig med Liverpool om en ny avtale vil det kun være Martin Skrtel og Rickie Lambert som er mer enn 30 år i de rødes tropp.

- Glen er nå i gang med sitt siste år men vi håper vi kan finne en løsning og at han kan fortsette her, forteller Rodgers til Liverpool Echo.

- Alle spillere ønsker sikkerhet og han ville trolig ha dette ordnet tidligere, men han er samtidig klar over at han er hos en av de største klubbene i verden med et lag som er under utvikling. Han vil ønske å være en del av det.

- Jeg tror han mer en gjerne vil finne en løsning med klubben slik at han kan bli her. Han elsker måten vi arbeider på.

- Kanskje må hans spill justeres over de neste par årene, da han ikke er den backen som kommer susende nedover sidelinjen slik du kunne se for seks eller sju år siden. Han er likevel fortsatt en kvalitetsspiller som har mye å tilføre med sin erfaring og sitt spill.

- Han er en vi ønsker å beholde, forhåpentligvis kan klubben og hans agent bli enig om en avtale.

- Du ser mot unge spillere og deres utvikling, men det er også behov for å ha erfarne spillere rundt dem. Vi vil gjerne beholde de vi har. Du kan ikke bare ha en tropp med unge spillere. Steven vil være et tap, spillere som Glen Johnson og Lucas Leiva er noen vi ønsker å beholde.