Ronaldinho: – En drøm for Liverpools spisser

Klubbens nye brasilianer, Roberto Firmino, kommer til å skape målsjanser på løpende bånd sammen med Philippe Coutinho, spår landsmannen Ronaldinho.

Den tidligere Barcelona- og Brasil-stjernen sier ifølge Liverpool Echo at det er «godt gjort» av Liverpool, som nylig kjøpte Firmino fra Hoffenheim i en avtale verdt 29 millioner pund, å kunne sette opp en midtbane bestående av de unge søramerikanerne.

Les også: – Var Liverpools hovedmål i sommer

Begge er for øyeblikket på landslagsoppdrag i Copa América, der Brasil møter Paraguay i kvartfinalen sent lørdag kveld, og Ronaldinho mener Liverpool nå har «en av de mest spennende midtbanene i Europa».

– Kreativiteten, intelligensen og målene dem imellom kan forandre på hele Liverpool-laget. Det viser at de har en tydelig plan. Å ha en midtbane med de to gir dem en stor sjanse til å kvalifisere seg for Champions League neste sesong.

Og nå kan klubbens angripere forvente enda flere sjanser foran mål, fortsetter 35-åringen. Liverpool har allerede hentet Danny Ings fra Burnley denne sommeren, og Divock Origi gjør sin entré på Melwood etter å ha tilbrakt det siste året på utlån i Lille og fransk fotball. Sammen med blant andre Daniel Sturridge forventer Ronaldinho at spissene nå leverer.

– Det er en drøm for Liverpool-angriperne å ha slike spillertyper. Hvis man ikke klarer å score mål for et lag med Coutinho og Firmino på midtbanen, klarer man ikke å score for noen lag. De kommer til å skape veldig mange sjanser.