Rossiter tilbake med 90 min i derby-tap

Liverpool U21 tapte 1-3 for Everton søndag, og er nå helt på bunnen av tabellen.

Liverpool U21 tapte 1-3 for Everton U21 søndag. Med det er Michael Beales lag aller nederst i serien etter ni spilte kamper. Kun en seier har det blitt så langt. 
 
Det som likevel var positivt med tanke på Liverpool var at Jordan Rossiter spilte sine første 90 minutter etter at han kom tilbake fra skade. Jose Enrique spilte også hele kampen, også denne gangen som midtstopper.  
 
Everton tok ledelsen etter 27 minutter ved Antony Evans, og økte til 2-0 ved Callum Connolly rett før pause.  
 
Innbytter Harry Wilson reduserte for Liverpool med et godt skudd etter 65 minutter, men bare tre minutter seinere avgjorde Kieran Dowell miniderbyet. 
 
– Vi startet bra, og dominerte de første 25-30 minuttene, men vi misset på store sjanser til å ta ledelsen. Everton scoret på sitt første angrep, og det endret helt flyten på kampen, sa Beale til Liverpoolfc.com. 
 
– Vi slapp inn noen enkle mål i kampen, og det påvirket troen vår og beslutningene våre. Dette er dessverre en reprise av de siste to kampene, der vi har startet bra men ikke har klart å holde ut. 
 
– Men det var positivt at Jordan fikk 90 minutter uten noe problemer, sa Beale.
 
Liverpool U21s lag: Fulton, Maguire, Hart (Virtue), Cleary, Enrique, Rossiter, Madger Gomes, Chirivella (Wilson), Sinclair, Brannagan (Trickett-Smith), O’Hanlon.