Rush tror på fruktbart samarbeid i front

Daniel Sturridge (25) nærmer seg retur etter skade, og det gir klubben nok et alternativ på topp.

Så langt denne sesongen har Liverpool brukt nyinnkjøpte Christian Benteke (24) på spissplassen, men det forventes at Sturridge er tilgjengelig igjen i september. Angriperen skal faktisk være tilbake på Melwood allerede kommende uke.

– Alle gode spillere kan fungere sammen

Tidligere Liverpool-spiss Ian Rush (53) tror ikke duoen vil få problemer med å havne på bølgelengde når de etter hvert skal spille sammen. Ifølge Liverpool Echo sier klubblegenden under et intervju med spillselskapet 888sport at «gode spillere» alltid finner en løsning.

– Om han kan spille sammen med Benteke? Jeg tror alle gode spillere kan fungere med hvem som helst. Hvis du er en bra spiller, noe Benteke og Sturridge er, finner man en måte å spille med hverandre på. Du tilpasser deg til det som er nødvendig.

Sturridge ble hofteoperert i begynnelsen av mai og har drevet med rehabiliteringsarbeid i USA hele sommeren. Liverpool håper at 25-åringen, som er blitt fulgt opp av den medisinske staben til Boston Red Sox, rekker bortekampen mot Manchester United lørdag 12. september.

Les også: Sturridge ligger foran skjema

Saken fortsetter under.

NÆR COMEBACK: Sturridge viser prov på målteft etter skaden. (Video: Daniel Sturridge/YouTube)

– Vil gi oss den ekstra tyngden fremover

– Enhver klubb ville savnet en skadefri Daniel Sturridge. For øyeblikket holder vi nullen og vinner med det ene målet. Vi må bare fortsette å holde det tett bakover, så vil han gi oss den ekstra tyngden fremover, fortsetter Rush.

Tidenes mestscorende Liverpool-spiller, med 346 mål på 660 kamper, sier han ble glad for at klubben valgte å punge ut for å hente Benteke for 32,5 millioner pund fra Aston Villa forrige måned. I tillegg har Liverpool andre angrepsnavn i blant andre Divock Origi (20) og Danny Ings (23).

Se video: Sturridge viser seg frem etter skaden

– Det er veldig tidlig, men jeg var veldig begeistret da vi signerte Benteke. Når du i tillegg har Sturridge på vei tilbake fra skade, og man har et alternativ i Danny Ings, føler jeg det er noe i emning. Benteke kan være forskjellen på sjette- og fjerdeplass, og topp fire er et realistisk mål vi må sikte på.