Så ikke hva som skjedde med Sturridge

Jürgen Klopp forteller at han ikke så hva som skjedde da Daniel Sturridge skadet foten.

Det var meningen at Daniel Sturridge skulle sitte på innbytterbenken mot Bordeaux i går kveld, men slik ble det ikke. Spissen fikk nemlig en skade i foten under treningsøkten tidligere på dagen.

– Jeg vet ikke så veldig mye om situasjonen, for jeg fikk først høre om skaden på ettermiddagen etter treningen, forteller manager Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Jeg så ikke situasjonen, fordi vi trente i to grupper – en gruppe for de som skulle starte, og en for de andre spillerne.

– Nå kan vi begynne å tenke på denne skaden, for det hadde vi ikke tid til før kampen. Vi fikk nyheten veldig tett inn mot kampen.

– Vi hadde Cameron Brannagan på hotellet sammmen med oss, som en 19.mann om noe skjedde. Noe skjedde, så vi var 18 igjen. Men jeg har ingen nyheter. Vi får bare vente og se for øyeblikket.

Daniel Sturridge skal ha blitt sendt til en scan i går ettermiddag, og antagelig vil man få vite mer om skaden til storscoreren når Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse foran Swansea-kampen på Melwood klokken 14.00 i ettermiddag.