Sakho i spissen da smultring ga åpningspoeng for Klopp

Liverpool holdt buret rent i en vanskelig kamp på White Hart Lane, med Mamadou Sakho i god form og med Simon Mignolet trygg mellom stengene.

Simon Mignolet 8 – Redning i toppklasse da Tottenham var nærmest ved N’Jie. Ellers våken og trygg og gjorde en meget bra kamp.

Nathaniel Clyne 7 – Energisk i sitt forsvarsspill, hvor han ikke hadde alt for store problemer på sine side, og også aktivt med framover når han hadde muligheten.

Martin Skrtel 6 – Liverpools svakeste før pause, da han slet veldig med å finne posisjonen i det høye presset som gjestene prøvde å få til og gjorde flere feil. Spilte seg mye opp etter pause.

Mamadou Sakho 8 – Noe rusk da Liverpool ble presset en del i siste halvdel av 1.omgang, men fant snart sin posisjon og var konge i 2.omgang. Liverpools beste etter vår mening.

Alberto Moreno 6 – Kvikk, entusiastisk, men tar for mange sjanser og feil valg når egen 16-meter. Greier å rette opp en del med farten sin.

Lucas Leiva 6 –En mann du tar med deg i skyttergravene, men slet med det høye tempoet og å komme inn i situasjoner, som gjorde ham mer stresset enn vanlig.

Emre Can 7 – Vi kan ikke huske å ha sett tyskeren løpe så mye i helrødt. Fikk en posisjon han trives i vil nok føle at han nå har en virkelig sjanse til å etablere seg med en landsmann som manager.

James Milner 6 –Vant trolig statistikken over flest løpte kilometer, men det ble noe oppjaget over det hele og dermed igjen for stor feilprosent på den han gjorde.

Philippe Coutinho 6 – Viste i glimt noen fine detaljer, men har kommet tilbake fra skade og virket ikke helt skrudd på i dag.

Adam Lallana 7 – En type som nok vil trives med Klopp og «gegenpressing». Kan løpe hele dagen, vant ballen ofte og hadde noen fine initiativ fremover.

Divock Origi 6 – Kunne fort, og burde kanskje, ha scoret da han headet i tverrliggeren. Til tross for at han er stor og sterk og med fart, han ble til tider litt puslete alene på topp men skal ha for at også la ned et solid skift i en kamp hvor han ikke hadde særlig mye støtte.