Sakho spiller likevel?

Spisskrisen synes å være avblåst i West Ham. Diafra Sakho antas å spille, og Andy Carroll er også skadefri.

Under sin pressekonferanse torsdag formiddag uttalte Hammers-manager Slaven Bilic at han regner med at Diafra Sakho spiller mot Liverpool på lørdag.

- Vi håper at Diafra skal bli tilgjengelig. Han fikk kjenning med en liten lyskestrekk under lørdagens kamp, og har trent for seg selv. Vi tror han skal bli ok til kampen mot Liverpool, for det er ikke noe alvorlig. Vi tror han kan trene med laget i morgen, og være i troppen til lørdagens kamp, sa Bilic.

Nolan er borte

Kevin Nolan er blitt enig med London-klubben om å terminere kontrakten han har med The Hammers, og scouseren forlot Upton Park i dag, mens Andy Carroll er tilbake i trening.



- Andy Carroll har trent denne uken, og føler seg i fin form. I dag var han med hele økten, og han blir i stadig bedre forfatning. Han er skadefri, og nå er det bare et spørsmål om å komme i form før han kan spille kamp igjen. Han kan kanskje være tilbake på banen mot Newcastle etter landskampene.

- Vi har en del skader på offensive spillere, og det er begrenset med valgmuligheter. Flere spillere er på bedringens vei, men vil ikke være tilgjengelige til lørdagens kamp. Zarate har fremgang, men blir ikke klar til lørdag. Sakho ser det som nevnt ut for at kan spille på lørdag. Carroll blir stadig bedre, og gjør det bra.

- Vi må klare oss uten Jenkinson (suspendert, red.anm.), men vi er godt forspent med forsvarsspillere. På midtbanen ser det greit ut, men på vingene og på topp er vi litt tynt besatt.

Ikke vunnet på Anfield siden 1963

- Vi ser frem til kampen på Anfield. Det er alltid god stemning der. Vi skal stille med et skikkelig godt lag. Liverpool er et vanskelig lag å møte. De har sju poeng. De har ikke scoret så mange mål, men har heller ikke sluppet inn noen.

- Studerer man spillerne Liverpool har kjøpt, ønsker de å være offensive og score mål. De har kvalitetsspillere i alle posisjoner på banen, og er farlige lengst fremme. Nå har de fysikken også i Benteke, og kvalitet i Coutinho og Firmino.

- De hadde nok forventet sju poeng på tre kamper, og jeg forventer en tøff kamp. Men vi er positive. De har sine svakheter, og de må vi utnytte.



West Ham har ikke vunnet på Anfield siden 1963, men det bekymrer ikke Bilic.

- Det er lenge siden, men det betyr ikke så mye for meg. Dette er en ny kamp, med nye spillere. Det som har skjedd i løpet av de siste 52 årene har ingen betydning. Dette er en helt ny kamp.

 

LES OGSÅ: - MÅ SKJERPE OSS TIL LIVERPOOL-KAMPEN