Sakho stod fram

Mamadou Sakho var vår bestemann da Liverpool slet med å få hull på Rubin Kazan. Se spillerbørsen fra 1-1 kampen på Anfield.

Simon Mignolet 6– Lite å gjøre med avslutningen som ga Rubin åpningsmålet, og hadde en bra redning da Rubin ikke var så langt unna 2-0. Totalt sett en rolig dag på jobben.

Nathaniel Clyne 6– Var for passiv på baklengsmålet. Varierende innsats framover hvor han kom i en del bra posisjoner men det endte som regel i en corner heller enn en farlig sjanse.

Martin Skrtel 5 – Gjorde en del rart før pause, mens han etter pause fikk lite å forsvare mot russere som var fornøyd med å ligge lavt og ikke prøve seg på kontringer.

Mamadou Sakho 8 – Uten plett og lyte. Vant dueller, tok initiativ og hadde fine fremspill. Liverpools beste spiller.

Alberto Moreno 6 – Rydder opp en del med farten sin og er alltid villig, men bidrar for lite fremover. En av de få i rødt som greide å slå en god corner.

Joe Allen 5 – Fikk sjansen i ankerrollen, men ble puslete og for lite presis. Ble byttet ut i pausen.

Emre Can 7– Bare det å se en sentral midtbanespiller hos Liverpool drive fram og dra til med et skikkelig langskudd er aldri så lite forfriskende. Fortsatt er han ikke skrudd på hele tiden, og mistet sin mann da Rubin nær hadde øket ledelsen, men er utvilsomt en som har løftet seg etter at Klopp kom og fikk også en scoring.

James Milner 5 –Løper og løper, som vanlig, men det blir fint lite ut av det. Inkludert dårlige dødballer. Et godt eksempel på hva Liverpool har og vi de mangler, da det blir mye svette men lite med kreativitet og oppfinnsomhet.

Philippe Coutinho 5– Frisparket som var foranledning til utligningen var bra, og ellers et par brukbare skuddforsøk, men i det store og hele var «Phil» milevis unna vanlig standard. Virker tung og uten inspirasjon.

Adam Lallana 7 – Den eneste som stadig forsøkte å gå på løp slik at han kunne komme bak forsvaret til Rubin. Noen bra detaljer også, selv om han også kunne ha vist mer punch.

Divock Origi 5 – Gjør et og annet bra, men det er som regel i behørig avstand fra motstanderens mål, i en formasjon hvor han er ensom spiss. Angriper alt for dårlig baller som blir slått inn i feltet, selv om han får pluss for sin assist til 1-1.

Lucas Leiva 6 –Ga midtbanen til Liverpool litt mer kontroll da han kom inn i 2.omgang, selv om Rubin da også rygget mer. Er imidlertid en mann du satser penger på skal komme med mål eller målgivende.

Christian Benteke – Spilte litt for lite til å få poeng, men hadde vel havnet på en sekser. Ga Liverpool noe mer angrepskraft, selv om han virket rusten. Vil ha hatt godt av denne halvtimen og kan forhåpentligvis gi mer trykk allerede til søndag mot Southampton.

Roberto Firmino– En annen som behøver matchtrening. Hadde en lekker vending inne i feltet, og selv om resten av prestasjonene var ujevne antydet han at han snart kan være inne på en startellever for å bidra.