Samme lag som sist for Hull?

Lokalavisen Hull Daily Mail forventer at Hull City stiller med samme lag som mot Crystal Palace, når «tigrene» er vertskap for Liverpool på KC Stadium i kveld.

Det betyr i så fall følgende startellever:
Steve Harper, James Chester, Paul McShane, Michael Dawson, Tom Huddlestone, Robert Brady, Jake Livermore, Ahmed Elmohamaday, Stephen Quinn, Sone Aluko, Dame N'Doye.

På benken på Selhurst Park satt: Allan McGregor, Maynor Figueroa, Alex Bruce, Liam Rosenior, Gaston Ramirez, Abel Hernandez og Yannick Sagbo.

Bruce, Rosenior og Ramirez kom inn i løpet av matchen.

Dame N'Doye scoret begge målene i 2-0 seieren.

Hull Daily Mail tror at de eneste endringene i troppen kan bli at Andy Robertson og Mohamed Diame får plass på innbytterbenken. Robertson har fått positive scan-resultater på en ankelskade, mens Diame har vært i stand til å trene de siste to dagene trass i problemer med et kne.

- Robertson har trent. Vi trodde først det var en stygg skade, men unge spillere tåler tydeligvis mye. Ankelen er hoven, men han klarte fint å trene, sier manager Steve Bruce til lokalavisen.

- Mo er det verre med. Vi ønsker alle at han skal spille, men dessverre har det vært mye frem og tilbake med skaden. Han har ikke klart å trene to økter på rad uten at han har kjent smerter. Vi må være tålmodige med ham. Dersom han føler seg ok, føler han seg ok. Men dersom ikke, spiller det ingen rolle hvor god han er, du kan ikke spille om du ikke er 100% skadefri, legger Bruce til.

Hull-manageren er spent på hvilken respons Liverpool vil gi på noen svake resultater den siste tiden.

- De kan komme hit og spille uten frykt, og spille med frihet. Det kan hjelpe av og til. Noen ganger kommer gode spillere hit og morer seg. Det kan slå ut i to retninger. Jeg håper de er på ferie når de kommer hit, men skal jeg være ærlig tror jeg de er for gode for oss.

- Det kreves av spillere i disse storklubbene at de konstant leverer varene og presterer på topp. Jeg tror ikke det vil endre seg noen gang i Liverpool. De har noen store spillere, og de er veldig gode fremover på banen, så vi må forsvare oss godt.

- Jeg håper vi kan gjøre som mot Chelsea og Crystal Palace, hvor våre spisser skapte problemer for motstanderen.

Hull klarte nettopp det på desembers første dag i 2013, da Liverpool tapte 3-1 på KC Stadium.

- La oss håpe vi kan repetere det som skjedde forrige sesong. Vi forsvarte oss meget bra den dagen, og var hele tiden en trussel fremover. Det er hva vi må gjøre.

- Men da må alle spille til minimum 8 av 10 på spillerbørsen, og det er alltid vanskelig. Alle må prestere på topp. Jeg håper spillerne fikk et løft av seieren forrige helg, slik at vi kan spille med litt selvtillit i denne kampen.