Samtlige skuffet på Vicarage Road

Dette er vår spillerbørs etter 3-0-tapet mot Watford

Adam Bogdan 3 - Liverpools reservekeeper har en marerittkamp i sin første kamp fra start i serien. Allerede etter to minutter forærer han hjemmelaget, når han ikke greier å plukke en enkel ball. Uheldig som ikke får frispark når han retter opp egen feil. Er heller ikke patent på 2-0-scoringen.
 
Nathaniel Clyne 4 - Høyrebacken er ute av form, og lider muligens av å ha spilt for mange kamper. Clyne slurver fryktelig med ballen, og tar en rekke merkelige valg. 
 
Martin Skrtel 3 - Slovaken må ta skylden for Ighalos første scoring, når han nærmest assisterer den tidligere Lyn-spilleren. Må av med skade like før første omgang er over.
 
Mamadou Sakho 3 - Dette må være en av de svakeste kampene for den ellers så solide franskmannen. Han gjør en rekke feil, er slurvete og forærer Watford flere sjanser. Dette var svakt fra Sakho.
 
Alberto Moreno 5 - Alberto Moreno spilte en kamp på det jevne, noe som i denne kampen gjør ham til en av lagets beste. Kan vel ikke lastes for noen av målene, og er brukbart med fremover.
 
Lucas Leiva 3 - En fryktelig svak kamp av Lucas Leiva. Brasilianeren treffer nærmest ikke på en eneste pasning, og han mister ballen i farlig posisjon flere ganger. Spiller andreomgangen som midtstopper. Det blir trolig siste gang Klopp velger den løsningen.
 
Emre Can 4 - Tyskeren prøver, men lykkes ikke ofte. Han viser enkelte ganger bra driv og fightervilje, men i de tellende øyeblikkene svikter han.
 
Jordan Henderson 5 - Liverpools kaptein løper og løper, og er en av få som tar gode initiativer. Heller ikke han får til særlig mye, men Henderson kommer seg i hvert fall til et par brukbare sjanser. Lagets beste.
 
Adam Lallana 3 - Hver eneste gang Lallana er frempå tar han minst ett touch for mye. Han blir svært lett å håndtere for Watfords forsvarsspillere. Slurver og mister ballen altfor lett.
 
Philipp Coutinho 4 - Brasilianeren slet med å finne seg til rette i dag. Han prøver, og står bak enkelte gode øyeblikk. Ikke blant de dårligste, men likevel en elendig kamp av Coutinho.
 
Roberto Firmino 3 - Hvor var Firmino? Det føltes som han ikke var på banen. De få gangene han er synlig, bommer han fullstendig på forsøkene. Svake pasninger, elendig touch og nærmest ikke ett eneste positivt bidrag. 
 
Divock Origi 5 - Det er ingen tvil om at Liverpool så bedre ut da Origi ble byttet inn. Belgieren spiller med selvtillit, og kommer til enkelte brukbare muligheter. 
 
Jordon Ibe - Lynvingen får cirka 25 minutter, men han klarer ikke sette sitt preg på kampen. 
 
Christian Benteke - Dårlige touch, og egentlig ingen positive inngripener. Han ble byttet inn samtidig som Ibe.