Satser på comeback i januar

Etter tre operasjoner ser den utlånte akademispilleren Lloyd Jones endelig lyset i tunnelen.

– Jeg er ferdig med det verste, forteller den høyreiste midtstopperen, som er lånt ut til Blackpool for hele sesongen, til League One-klubbens nettsider etter å ha vært ute med skade siden september.

– Et mål om å spille innen februar

Denne uka fikk han fjernet en 15 centimeter lang skrue fra benet. Jones, som var fast på laget, skadet både ankelen og kneet i seieren over Chesterfield for tre måneder siden. Nå må han vente i seks uker før han kan komme i gang med løpetrening.

– Det er satt et mål om å spille igjen innen februar, men jeg håper å være tilbake midtveis i januar, sier 20-åringen videre.

Saken fortsetter under.

Mens han har vært ute med skade, har Jones vært tilbake i Liverpool for medisinsk hjelp, men i starten av sesongen fikk han ni opptredener i midtforsvaret til de oransje. I mellomtiden har Blackpool-manageren holdt kontakten, påpeker unggutten.

– Gjorde det ganske bra

– Den vanskeligste biten er all den tiden utenfor, for jeg er vant til å være opptatt, men jeg må bare akseptere det. Dette er den virkelige verden i profesjonell fotball. (...) Jeg synes jeg gjorde det ganske bra i Blackpool, så forhåpentligvis kan jeg fortsette med det, men vi må nok være litt tålmodige, forteller Jones.

Blackpool, som forrige helg vant sin første kamp siden oktober, ligger under streken i League One etter 20 runder denne sesongen.