Selger hospitality-pakker allerede nå

Liverpool FC har allerede startet salget av hospitality-pakkene til hjemmekampene i ligaen neste sesong, selv om terminlisten ikke kommer før i neste uke, og kampene dermed ikke er datofestet ennå.

Til de mest populære hjemmekampene, mot Manchester United, Manchester City, Chelsea, Everton og Arsenal, ser salget ut til å gå strykende.

Vi merker oss at hospitality-billettene til hjemmekampen mot Manchester United nesten er utsolgt allerede. Det er bare pakken som heter «Liverpool FC at The Titantic Hotel» som det fortatt er ledige plasser igjen på. Denne koster 201 pund. Pakken inkluderer velkomstdrink og brunch-meny på Titanic Hotel, som ligger på Stanley Dock, kampbillett på Lower Anfield Road End, kampprogram, besøk av tidligere spiller på Titanic Hotel, busstransfer og kaffe og kaker ved hotellet etter kampen.

Også til matchene mot Everton, Manchester City, Chelsea, Arsenal og Tottenham er Liverpool FC allerede utsolgt for enkelte av hospitality-pakkene, men til alle disse kampene er det flere alternativer igjen enn til Manchester United-kampen.

Den billigste hospitality-pakken til Liverpool FC kommende sesong er priset til 106 pund.

Ønsker du å ta en nærmere titt på hva Liverpool FC har å tilby av hospitality-pakker kommende sesong, kan du klikke her.