Ser frem til gjensyn med Chelsea

Emre Can scoret sitt første mål for Liverpool da Chelsea gjestet Anfield i november. Nå ser han frem mot et nytt oppgjør med London-klubben.

Bare ni minutter var spilt da Emre Can klinte til fra langt holdt da de to lagene møttes i ligaen. Ballen skiftet retning i Gary Cahill, Thibaut Cuortois var utspilt, og tyskeren scoret sitt hittil eneste mål i den helrøde drakta.

 

- Det var utrolig, og jeg kan ikke beskrive det. Jeg scoret målet, og jeg tror det er den beste følelsen en spiller kan ha, sier Can til Liverpoolfc.com.

 

- Jeg tenkte på det i bilen her om dagen. Jeg scoret målet mot Chelsea, og det ville vært fint å kunne gjøre det igjen denne gang - men det viktigste er at vi slår dem.

 

Den dagen spilte unggutten på midtbanen, men har siden funnet seg til rette i Liverpools bakre treer. Nå drømmer han om Wembley. En stadion han har besøkt, men foreløpig ikke spilt på.

 

- Jeg har vært så heldig å besøke Wembley tidligere. Jeg spilte ikke selv, men så Bayern mot Dortmund. Det er en utrolig stadion, og jeg ønsker å spille der. Forhåpentligvis kan jeg komme meg dit ved å vinne semifinalen.