Ser på Flanagan som framtidig kaptein

- Du kan ikke kjøpe de kvalitetene som Jon har, sier Neil Mellor.

Torsdag kom beskjeden om at Jon Flanagan blir satt på sidelinjen i nye 6-9 måneder, etter at han igjen måtte operere sitt venstre kne. 22-åringen som ikke har spilt en eneste førstelagskamp denne sesongen på grunn av kneproblemer, kan dermed risikere å ikke være tilbake på banen før på nyåret i 2016. 
 
Den tidligere Liverpool-spilleren Neil Mellor, som er TV-kommentator i Sky og LFC TV, mener at Flanagan faktisk kan ende opp som kaptein for Liverpool i framtiden. 

- Det vil bli en lang vei for å bli frisk for Flanagan, men en ting er sikkert - om det er noen som har innstillingen og innsatsen til å komme tilbake og spille på et godt nivå, er det ham. Vi har allerede sett hans karakter. Å være så lenge ute av førstelaget, og komme tilbake forrige sesong og levere på den måten han gjorde, i store, store kamper, viser den mentale styrken han har, skriver Mellor i en spalte i Liverpool Echo. 
 
Saken fortsetter under bildet.

Fansens spiller på banen

Mellor sammenligner den unge scouseren med Liverpool-bautaen Jamie Carragher. 


- For meg har han fortsatt en framtid på Anfield. Hvis man tenker at Liverpool allerede har mistet Carragher, og er på vei til å miste Gerrard denne sommeren, trenger de en lokal forbindelse. Spilleren som kan relatere seg til supporterne, og som kan representere dem på banen. Og Flanno kan være den mannen. Han har det Carra hadde, den driven til å vinne, de lederegenskapene. Jeg tror ikke det er å dra det for langt å si at han kan være en framtidig kaptein i klubben, fordi du kan ikke kjøpe de kvalitetene som Jon har. Det er selvsagt ingen garanti for hvordan han vil komme seg tilbake etter skade - det vet jeg av erfaring - men han er i den best mulige klubben i forhold til medisinsk hjelp, og han har den beste innstillingen til å gjøre det, skriver Mellor. 
 
Saken fortsetter under bildet.
 
Også Brendan Rodgers uttrykte at han savnet Flanagan på torsdagens pressekonferanse. 
 
- Han er en spiller som jeg tror aldri har blitt nevnt i løpet av sesongen, da folk har vært opptatte av scoringer, spillere som har forlatt klubben og andre spillere som har vært skadet. Men vi har virkelig savnet ham, for i andre halvdel av forrige sesong, etter at han kom inn på laget, var han etter min mening den beste sidebacken i ligaen.

- Han var helt enestående. Han gikk fra å være en ung spiller i periferien av troppen til å bli en spiller som nesten ble med til VM. Jeg har virkelig savnet ham denne sesongen, sa Rodgers om unggutten.